sep 21

Hoe werkt interjos

Hoe werkt interjos! Soms is het makkelijk te weten hoe een bedrijf werkt, en wat u kunt verwachten van een bedrijf. Op deze pagina kunt u lezen wat u kunt verwachten van Interjos Bemiddeling.

Interjos

Hoe werkt Interjos

Interjos houd niet van allerlei geleerde papieren die niemand begrijpt, ook houd Interjos niet van kleine lettertjes. Hum, dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar nu weet u verder nog niet zo veel. Maar dat ga ik globaal proberen te beschrijven.

Interjos heeft tientallen websites waar allerlei dingen worden aangeboden, van vervoer naar Hongarije en heel de Europese Unie, tot pipowagens en mobielhomes, bruggen en kronen tegen lage prijzen, hulpen op iedere locatie in Europa, e-boeks over diverse onderwerpen en ga zo maar door.

Hoe krijgt Interjos contact met de klant

Interjos krijgt altijd via de websites contact met klanten, sind enige tijd ook veel van mond op mond reclame, dus Interjos krijgt een melding van een van zijn websites, en gaat daar dus op antwoorden. Soms is er na dat contact geen reactie meer, maar meestal willen mensen de dienst of het product kopen. Dan volgt een geruime tijd emailen heen en weer, en proberen we samen tot een bestelling of order te komen.

Geen papieren of kleine lettertjes, maar gewoon in de mail alles beschrijven. Al deze mails zijn dus het ” koopcontract”  en daar haal ik de info uit die ik door geef aan de opdrachtgever.

Voorbeeld van een reactie van mijn website

Deze aanvraag komt van de pagina pipowagen.

Reactie:
Graag zou ik een ongeveer prijs horen van een pipowagen van 8 bij 21/2 meter met keuken, slaapruimte en woongedeelte met twee deuren in het midden i.p.v. aan de kopkant.

Goedeavond,

In de bijlage een voorbeeld van de pipowagen, de pipowagen wordt meestal zonder binnenbouw geleverd. Als een binnenbouw gewenst is dan ontvang ik graag een tekening. Afmetingen kunt u zelf doorgeven, dus de lengte van de pipowagen of woonwagen. In het voorbeeld staat een richtprijs. Levertijd kan in onderling overleg geregeld worden. De woonwagen wordt geleverd als bouwpakket, of compleet, en door mensen van het bedrijf opgebouwd. de afmeting van 8 meter is € 16000 ex transport.  Deze prijs is voor compleet bouw.
Kijk voor foto’s van de pipowagen : Klik hier
Hier na komen meestal een heleboel vragen en even zo vele antwoorden, het is een kwestie van een vertrouwen opbouwen, en dan gaan mensen zien dat er werkelijk iemand voor hen bemiddeling doet. Deze bemiddeling met landen in Midden Europa of Zuid Oost Europa is absoluut nodig.

Belangrijk bij elke contactmail 

Belangrijk bij elke mail is dat ik goed lees, en dat ik een goede analyse maak van de vragen en antwoorden en daar vervolgens de goede bestelling van maak naar de opdrachtgever. De gemaakte afspraken met u en met de partner staan dus in de mail, en deze ga ik dus uitvoeren.

Klant tevreden Interjos tevreden !!

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij bellen of mailen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://interjos.com/hoe-werkt-interjos/

2 reacties

  1. Graag wil ik een pallet versturen vanaf 5452gz naar Balassagyarmat te hongarije
    Wat kost mij dat?

    Vr gr TWM

    1. Ondertussen contact gehad,.

Geef een reactie

Your email address will not be published.