nov 29

Mobilhomes: Budget mobil home kopen mobilhomes te koop

Mobilhomes te koop van groot tot klein van kort tot lang en van smal tot breed, alle informatie direct in je mailbox. Binnen 1 minuut ben je aan het uitkiezen. Vragen worden snel beantwoordt.

Mobilehomes: Budget mobil home kopen

Mobilhomes: Budget mobil home kopenĀ mobilhomes te koop

Het kopen van een mobilhome is een hele investering, dus is het belangrijk dat je alle informatie direct bij elkaar hebt om eventueel te kunnen vergelijken. Er zijn dus veel soorten en het is dan ook belangrijk dat je weet wat je wilt. De afmetingen zijn heel belangrijk, realiseer je goed dat een kleine camping snel vol staat met grote mobile homes, en dat een grote camping met kleine mobil homes misschien ook geen zicht is. Voor een goed oordeel te vellen over de grote van de mobil home, is het verstandig om op de standplaats even de afmetingen te bepalen die gewenst zijn. Een mobilhome koop je tenslotte niet voor 1 jaar !

Nieuwe budget mobilhomes

Nieuwe mobilhomes naar wens in te richten

Een mobilhome is naar eigen kleur en smaak in te richten, voor de meeste optie”s kun je een eigen kleur kiezen. Bijvoorbeeld voor de bekleding, voor de vloeren, voor de buitenkant en dat is ook best even kijken en twijfelen. Je kunt dus altijd een mobile home kopen naar je eigen wensen. Eventueel naar de regels van de gemeente of regio waar je woont. De inrichting en de uitstraling maken je mobielhome een succes, budget, midden klasse of de Luxe. Ga er mee aan de slag en samen bepalen we wat de oplossing is voor iedere camping apart.

Mobil home en wat zit er allemaal in

De mobiel homes zijn standaard uitgerust met 2 of vier bedden, met mogelijkheid tot 2 bedden er bij door de banken om te bouwen, daarnaast is er een solide douchecabine, toilet, boiler, wasmachine, magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, airco, en verder is er de woonkamer, 2 slaapkamers, toilet, douche dus een volledige luxe inrichting. Alles wat wenselijk is dat is ingebouwd in de mobiel homes. Vraag de uitgebreide informatie aan dan heb je alle gegevens bij elkaar in 1 document.

Mobielhome en het vervoer

Het vervoeren van de mobielhome kan allemaal verzorgd worden, de vervoersprijs is veelal afhankelijk van de breedte. Voor het gebruik is een ruime mobielhome heel makkelijk, en voor de vakantieganger ook noodzakelijk. Het vervoer van een pipowagen van 2m50 of een mobilhome van 4m00 is een groot verschil. Bij 2.50 kan de auto alleen rijden, maar bij 4m00 breedte is dat anders en moet er veelal begeleiding voor en en soms ook achter de vrachtwagen mee rijden, dus zijn de kosten hoger.

Mobil home en de maat

Dat is natuurlijk allemaal te regelen, maar de kwestie is dat daar een hogere prijs aan vast zit. Dus budget en de luxe en smal of breed maken de prijs en dan is dus de vraag, wat heb je werkelijk nodig voor onderkomen. Een onderkomen voor 2 4 of 6 personen, focus je op 2 personen dan zou ik de breedte ook niet te ruim nemen. Focus je echter op 4 tot 6 personen dan ben je genoodzaakt om de breedste onderkomens te nemen. Hoe het ook zij er is voor elk wat wils. En alles wordt tot op de laatste wens geregeld, tot dat de woonwagen of mobielhome op de camping staat.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://interjos.com/mobilehomes-budget-mobil-home-kopen/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Hebben jullie nu stacaravans te koop staan. En staan deze al in hongarije? Hoe groot zijn ze en in wele prijsklasse?

  1. Hallo Chris,

   Nee ik heb er geen staan, alleen nieuwe mobilhomes kunnen gebouwd worden.

 2. Hallo,
  graag documentatie van een mobil home met twee slaapkamers en de prijzen hiervan
  en welk mogelijkheid is er voor vervoer naar Griekenland (Zakynthos)

  met vriendelijke groet
  Rieky

  1. Hallo Rieky,

   Heb de aanvraag in behandeling, ook geschreven naar het emailadres.

Geef een reactie

Your email address will not be published.