dec 30

Personeel buitenland: uitzendkrachten Interjos Service Buitenland

Personeel buitenland! Bent u in het buitenland op zoek naar een hulp of werkkracht voor korte tijd, dan kan ik u zeker van dienst zijn. Flexibel personeel in het buitenland voor de meest uit een lopende werkzaamheden.

Personeel buitenland

Personeel buitenland: uitzendkrachten Interjos Service Buitenland

Met enige regelmaat werk ik voor bedrijven en particulieren in het buitenland. Bent u op zoek naar serieuze werkkrachten voor bv uw camping in Zuid Spanje. Of zoekt u een prive chauffeur voor u met uw eigen auto van land X naar land Y te rijden, dan kunt u per omgaande contact met mij opnemen.

Personeel buitenland

  • Personeel in het buitenland
  • Prive chauffeur van en naar uw vakantie bestemming, internationaal.
  • Vrachtwagens overbrengen van A naar B
  • Ongediplomeerd werk maar wel met ijver
  • Problemen opvangen voor anderen die het even niet zelf willen opknappen
  • Onverwachts terug naar huis van uw vakantie of emigratieland
  • Hulp voor emigranten in Europa / helper bij renovatie of verbouwing
  • Caravanstalling Oostenrijk van zomer tot zomer.
  • Caravanopslag in de regio Linz in Oostenrijk, van hier kunt u eenvoudig verder rijden naar Italie of Kroatie.

Personeel in het buitenland – Personeel buitenland

Veel landgenoten zijn de afgelopen jaren naar het buitenland gegaan om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Of gaan de komende jaren daar nog naar toe om dat te doen. Niet direct heb je dan een netwerk waar je wat mee kunt, zeker de eerste jaren kan dat heel lastig zijn. Voor al deze zaken kan ik u helpen met personeel in het buitenland. Stel uw vraag via mijn email adres (zie contact) en per omgaande kan ik u antwoorden of gewenste data nog vrij is.

Privé chauffeur van en naar uw vakantiebestemming, internationaal

Door mijn ruime ervaring als chauffeur bied ik mij aan als privé chauffeur. Mijn ervaring gaat van Noord Denemarken, tot Zuid Spanje. en van Engeland tot Hongarije. Met bijna 5 miljoen kilometer kunt u er van op aan dat u gerust en ontspannen kunt meerijden. Overal te ontbieden met of zonder auto, is de opdracht gedaan dan reis ik eventueel terug met de trein. En kunt u gewoon uw auto heel de vakantie of overwinter periode bij u houden, en kan ik eventueel na het verblijf weer met openbaar vervoer naar u toe reizen voor de terug reis.

Vrachtwagens overbrengen van A naar B

Als ervaren vrachtwagenchauffeur ben ik op zoek naar bedrijven die regelmatig vrachtwagens moeten overplaatsen van A naar B, en waar bv de vrachtwagen dan langere tijd op locatie blijft staan. In overleg kan ik ook deze opdrachten uitvoeren, heen en terug en door heel de EU.

Ongediplomeerd werk maar wel met ijver

Soms zijn er onverwacht mensen nodig op locaties door heel Europa, gewoon het werk dat iedereen kan, maar dat misschien niet iedereen wil. Vraag via de email of bepaalde werkzaamheden passen in het bedrijfsplan, aansluitend komen wij/ik bij u werken.

Problemen opvangen voor anderen die het even niet zelf willen opknappen

Bijvoorbeeld ouderen die ver van huis zijn en het even niet zien zitten om zelf een lange rit te rijden, neem contact op en we komen tot een oplossing. Verder zijn alle soortgelijke opdrachten goed in ons taken pakket.

Onverwachts terug naar huis van uw vakantie of emigratieland

Dus voor mensen die op zoek zijn naar een hulp in het buitenland, kan ik de oplossing zijn, en dat met nauwgezetheid, ijver en betrouwbaarheid !!

Hulp voor emigranten in Europa / helper bij renovatie of verbouwing

Veel mensen gaan naar het buitenland en starten daar een bedrijf, meestal hebben ze daar verbouw en opknapwerkzaamheden, dan is het makkelijk als je even wat extra hulp kunt inroepen. Mensen gaan soms een gebouw renoveren om bv B&B te gaan doen, daar kan best een paar weken of maanden hulp nodig zijn. Die hulp kan ik organiseren naar uw eigen vraag en inzicht. Het is veelal werk wat gedaan kan worden zonder diploma en dus door iedereen te doen.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://interjos.com/personeel-buitenland/

Geef een reactie

Your email address will not be published.