nov 19

Vervoer en Transport EU

Vervoer en Transport EU! Alle verhuizingen door heel de EU, van elk land naar lek ander land in de EU, vraag direct een prijs op voor uw verhuizing of project. Eventueel hulp bij het laden op elke plaats in de EU.

Vervoer en Transport EU

Vervoer en Transport EU: verhuizen en verhuizing voor budget prijzen

Voor iedereen die met redelijke budgetprijzen wil verhuizen, raad ik aan om via e-mail een prijs op te vragen, het kost weinig tijd en u kunt direct vergelijken. Jaarlijks worden tientallen verhuizingen gedaan, voor mensen die van en naar Nederland verhuizen. Maar ook verhuizingen van andere Europese landen naar weer andere Europese landen zijn prima. Zo laden we ook in Spanje voor Hongarije, en in Hongarije voor Spanje.

Via email heb ik contact met mijn klanten, dat is goedkoop en makkelijk voor beiden. Na enige mails heen en weer, komen we dikwijls snel tot een oplossing. Snel antwoordt en geen wachttijden bij het bellen, ook geen doorschakelen en wachten. Per e-mail alles snel onder controle, en natuurlijk ook terug te lezen.

Verhuizingen van klein tot groot : 0 tot 24000 kg, eventueel op datum laden mogelijk. Hongarije en heel de Europese Unie.

 

Voor vragen en prijzen : Klik hier

Permanente koppeling naar dit artikel: http://interjos.com/vervoer-en-transport-eu/

2 reacties

    • Eric van den H on februari 2, 2017 at 2:32 pm
    • Beantwoorden

    Hallo, Onlangs een huis gekocht in Tormas, Baranja. We willen per eind april naar toe verhuizen/emigreren. Huidige woonplaats Venlo, Graag info over de mogelijkheden. Mob.: 0031. Met vriendelijke groet, Eric van den H

    1. Info verzonden en rit is gereden.

Geef een reactie

Your email address will not be published.