jun 18

Welkom bij Interjos: verhuisbemiddeling voor budget klanten door Europa

Welkom bij Interjos! Informatie over interjos gevestigd in Luftenberg in Oostenrijk. Voor verhuizing van uw spullen door heel Europa. Van Engeland, Noorwegen, Spanje, Duitsland, Hongarije en alle andere EU landen.

Welkom bij Interjos

Welkom bij Interjos: verhuisbemiddeling voor budget klanten door Europa

Welkom bij Interjos. Deze website geeft inzicht in wat Interjos voor u kan betekenen, Interjos is actief in Hongarije en hoofdzakelijk tussen Hongarije en Nederland en Belgie. Maar ook naar alle andere landen van de Europese Unie. Budget verhuizingen en aanvullende dienstverlening.

Overal waar u wenst ben ik beschikbaar, of het nu Spanje, Hongarije of Oostenrijk betreft. U ontvangt per omgaande een offerte voor vervoer of verhuizing van uw spullen. Daarnaast kan ik u overal bijstand met personeel wat u kan helpen, op uw nieuwe locatie door heel Europa.

Wij kunnen u spullen verhuizen naar meerdere landen in de EU, zowel heen als retourritten kan ik inplannen.

Interjos caravanstalling en caravanopslag

Sinds kort kan Interjos zorgen voor caravanstalling in Oostenrijk, maar eventueel ook in Hongarije. Deze nieuwe service, zou bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden door mensen, die niet elke keer heen en weer willen rijden naar Nederland. Daarnaast kunnen wij uw caravan reinigen, voordat u deze afhaalt. Tevens is het mogelijk dat wij uw caravan, naar de locatie brengen.

Welkom bij Interjos: Service Hongarije en Service Europa

Maar ook bieden wij service voor iedere Belg of Nederlander in heel de Europese Unie ! ¬†Interjos Service biedt betrouwbare service met de beste kwaliteit naar de eis van de klant, en voor elke aanvraag gaan wij een passende offerte aanbieden op maat specifiek voor iedereen apart. Een hele mond vol maar dat doen wij dan ook echt, en niet alleen de offerte maar de uitvoering staat daarna in het teken van “geen woorden maar daden”, of te wel niet alleen woorden maar ook daden. ¬†Voor vragen kunt u mij altijd mailen op onderstaand emailadres :

interjos@gmail.com

Welkom bij Interjos verrassend veelzijdig ! verrassende veelzijdigheid

Ik doe wat anderen niet bieden !

Wij doen wat anderen niet bieden !

Welkom bij Interjos Service

Hier som ik een aantal werkzaamheden op die wij bieden, maar de rij kunt je zelf aanvullen, en na iedere opdracht zal ik deze zelf aanvullen :

  • Deze maand diverse ritten tot 1300 kg van Nederland naar Hongarije
  • Gereden een rit van Nederland naar Spanje
  • Meerder ritten geladen tot 5000 kg laadvermogen
  • Tientallen ritten in 2016, en ook in 2017 weer al tientallen ritten.

Voor meer informatie : Klik hier

Permanente koppeling naar dit artikel: http://interjos.com/welkom-bij-interjos/

Geef een reactie

Your email address will not be published.